Αρχική > Pixel Eyewear

Pixel Eyewear

Το Brand Pixel Eyewear, προμηθεύει υψηλής ποιότητας γυαλιά οράσεως σε χονδρέμπορους πανελλαδικά και υπήρξε η ανάγκη, δημιουργίας μιας πλατφόρμας χονδρικής για το προϊόν και προώθησής του.

Αναλάβαμε την επιμέλεια, σχεδιασμό και υλοποίηση του Eshop με μια πληθώρα μοναδικών λειτουργιών να το πλαισιώνουν, καθώς και προωθητικές ενέργειες για τη δημιουργία του απαραίτητου awareness στο κοινό.

Κατηγορία
  • Κατασκευή Eshop
  • Product Photography
  • Marketing
  • Brand Collateral
Χαρακτηριστικά Eshop
  • Εμφάνιση τιμών σε συνδεδεμένους χρήστες
  • Ελάχιστη παραγγελία Χ ποσού
  • Αποφορολόγηση Επαγγελματία

Pixel Eyewear

Κατασκευή Eshop για Pixel Eyewear

Κατασκευή Eshop

Δημιουργήσαμε μια πλατφόρμα χονδικού εμπορίου με έμφαση στον απλό σχεδιασμό και ανάδειξη των προϊόντων του brand name. Δροσερό design και άρτιος συνδυασμός των εργαλείων ψηφιακών αγορών προσδίδουν μια ιδιαίτερη προσέγγιση και κύρος, αναδεικνύονται παράλληλα τις αξίες και αρχές του ίδιου του brand.

Λειτουργικότητα

Μεγάλη έμφαση δόθηκε στην υποστήριξη πολλαπλών λειτουργιών της πλατφόρμας. Εκτός από τις κλασικές μεθόδους αγορών και πληρωμών που κυριαρχούν σε όλα τα σημερινά eshops, υλοποιήθηκε λειτουργία Minimun Order Quantity (MOQ) και εμφάνιση τιμών και δυνατότητα αγοράς μόνο για εγγεγραμμένους χρήστες. Με το πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα ελέγχου, επιτρέπεται η αγορά μόνο σε επαγγελματίες χρησιμοποιώντας τον ΑΦΜ τους.

Κατασκευή Eshop για Pixel Eyewear

Σχεδιασμός Καταλόγου

Για την επιπλέον ενδυνάμωση & προώθηση του brand, προχωρήσαμε στο σχεδιασμό ενός προϊοντικού καταλόγου, που αναδεικνύει τη μάρκα και το ίδιο το προϊόν. Εσωτερικά, περιέχονται όλα τα διαθέσιμα μοντέλα και αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

Σχεδιασμός Καταλόγου για Pixel Eyewear
Σχεδιασμός Καταλόγου για Pixel Eyewear

Σχεδιασμός Newsletter

Δημιουργία ενός custom σχεδίου μαζί με τον ταυτόχρονο προγραμματισμό της αντίστοιχης καμπάνιας newsletter, για την προώθηση του Eshop.

Σχεδιασμός Newsletter για Pixel Eyewear