Αρχική > YourVet

YourVet

Η YourVet, μια φρέσκια ιδέα στον χώρο της κτηνιατρικής, έρχεται για να αναλάβει τη διευκόλυνση ιδιοκτητών και των κατοικιδίων τους ως προς τη πρωτοβάθμια κτηνιατρική φροντίδα. Ο χρήστης κλείνει το ραντεβού που τον εξυπηρετεί και ένας εξειδικευμένος ειδικός επισκέπτεται τον εκάστοτε χώρο ώστε να προσφέρει φροντίδα στο ζωάκι, στον χώρο που ζει, στο σπίτι του. Έτσι γλιτώνεται ταλαιπωρία και χρόνος για τον ιδιοκτήτη και ο τετράποδος φίλος του δεν στρεσάρεται με τη μετακίνηση από το χώρο που έχει συνηθίσει να διαμένει.

Αναλάβαμε την δημιουργία στρατηγικής για την εταιρεία, το σχεδιασμό μιας πλήρους εταιρικής ταυτότητας και την κατασκευή μιας ιστοσελίδας με πολλαπλούς σκοπούς για το χρήστη που την περιηγείται. Επιπλέον, έχουμε αναλάβει την ψηφιακή προώθηση του brand σε διάφορες πλατφόρμες για την απόκτηση brand awareness και προσέγγιση δυνητικών πελατών.

Κατηγορία
 • Εταιρική Ταυτότητα
 • Δημιουργία Λογοτύπου
 • Κατασκευή Ιστοσελίδας
 • Στρατηγική Brand
 • Digital Marketing
Χαρακτηριστικά
 • Παρουσίαση εταιρείας και δυνατοτήτων
 • Τρόποι επικοινωνίας
 • Διαδικτυακό κλείσιμο ραντεβού μέσω φόρμας

Your Pet. Your Vet.

Εταιρική Ταυτότητα

Μια μοντέρνα ταυτότητα κρίθηκε αναγκαία, όπου αντικατοπτρίζει πλήρως τη φρέσκια ιδέα που υλοποιείται και αποτελείται επίσης από φιλικά και playful στοιχεία. Ως κύρια μέρη της συγκεκριμένης εταιρικής ταυτότητας ορίστηκαν το λογότυπο, εταιρικές κάρτες και ένα συνταγολόγιο διαστάσεων Α5.

Λογότυπο

Το σημαντικότερο στοιχείο της ταυτότητας, αποτελείται από ένα εικονίδιο, εύκολο να το θυμάται κανείς και συνοδεύεται από μια στρογγυλή και μοντέρνα γραμματοσειρά που ξεχωρίζει. Το εικονίδιο δημιουργεί την αίσθηση μιας φιλικότητας αφού τα 2 κύρια στοιχεία που συνδέει είναι το σπίτι και το κατοικίδιο, ένας συνδυασμός που συνάδει πλήρως με το concept του brand.

Εταιρική Κάρτα

Διπλής όψεως εταιρική κάρτα, με καθαρό σχεδιασμό και τοποθετημένα σημαντικά στοιχεία επικοινωνίας αλλά και στοιχεία του brand, όπως το λογότυπο.

Συνταγολόγιο

Για το χώρο της κτηνιατρικής, είναι απαραίτητο ένα συνταγολόγιο, συνεπώς λοιπόν αποφασίστηκε ο σχεδιασμός του, για χρήση στην εκάστοτε επίσκεψη του κτηνιάτρου μετά την τελική διάγνωση.

Ιστοσελίδα

Σημαντική η δημιουργία μιας ψηφιακής παρουσίασης για το brand, όπου περιγράφεται ακριβώς κενό της αγοράς που έρχεται να γεμίσει η συγκεκριμένη ιδέα, παρουσιάζονται οι υπηρεσίες που προσφέρονται και υπάρχει τρόπος για τον χρήστη να κλείσει επίσκεψη στο χώρο του ή απλώς να επικοινωνήσει με την εταιρεία, μέσω των κατάλληλα διαμορφωμένων φορμών επικοινωνίας.

Η Αρχική Σελίδα

Το homepage της ιστοσελίδας, περιέχει σημαντικές για το χρήστη πληροφορίες, τρόπους επικοινωνίας με την επιχείρηση αλλά και τη φόρμα για κλείσιμο επίσκεψης. Η δομή της αρχικής είναι απλή, κατανοητή και φιλική σε κινητές συσκευές.

Κλείσιμο Επίσκεψης

Η πιο σημαντική σελίδα για την επιχείρηση είναι αυτή της επικοινωνίας του χρήστη με αυτήν, μέσω μιας ολοκληρωμένης φόρμας για κλείσιμο ραντεβού. Ο χρήστης συμπληρώνει τα προσωπικά του στοιχεία επικοινωνίας, κάποιες βασικές πληροφορίες για το ζωάκι του και την επιθυμητή ημέρα και ώρα του ραντεβού στο χώρο του. Με την αποστολή της φόρμας, γίνεται άμεση επικοινωνία από την επιχείρηση με τον χρήστη, ώστε να επιβεβαιωθεί το ραντεβού και και διευκρινιστούν επιπλέον πράγματα αν χρειάζεται.

Λοιπές Σελίδες

Διαφημίσεις Google Ads

Ως επόμενο βήμα, αναλάβαμε την προώθηση της σελίδας, μέσα χορηγούμενων διαφημίσεων στο Google Ads. Σε πολύ λίγες ημέρες καταφέραμε:

 • Αύξηση της επισκεψιμότητας στη σελίδα
 • 15% conversion rate
 • 2,1 ευρώ κόστος απόκτησης πελάτη
 • +120% αύξηση ραντεβού
 • Εμφάνιση ως πρώτο χορηγούμενο αποτέλεσμα στην Google