Αρχική > Vallianatos Doors

Vallianatos Doors

Η εταιρία Βαλλιανάτος, δραστηριοποιείται στο χώρο των αυτόματων πορτών γκαράζ από το 1990, με έργα και πελατολόγιο σε όλη την Δυτική Ελλάδα.

Για τη δημιουργία μιας πλήρους ψηφιακής παρουσίας της επιχείρησης, σχεδιάσαμε μια ιστοσελίδα την οποία έπειτα προωθήσαμε στις μηχανές αναζήτησης, με σκοπό την αύξηση της οργανικής κατάταξης.

Κατηγορία
  • Κατασκευή Ιστοσελίδας
  • Σχεδιασμός Λογοτύπου
  • Social Media
  • SEO
Χαρακτηριστικά
  • Παρουσίαση πελατολογίου & αναλυτικών case studies
  • Εταιρική Παρουσίαση

Vallianatos Doors

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Δημιουργήσαμε μια ιστοσελίδα που παρουσιάζει στοιχεία της επιχείρησης, τις υπηρεσίες που προσφέρει και τους πελάτες της και συμβαδίζει άμεσα με την εταιρική ταυτότητα που σχεδιάσαμε. Η κατάλληλη παρουσίαση των υπηρεσιών της εταιρείας καθώς και υλοποιημένων projects της, έπρεπε να παρουσιαστεί με συγκεκριμένο τρόπο ώστε να ταιριάζει πλήρως με το ύφος της.

Η διαδικασία συγγραφής των κειμένων ήταν συνεργατική, αφού το τελικό αποτέλεσμα έπαιζε καθοριστικό ρόλο στη συγκεκριμένη εταιρική παρουσίαση.

Κατασκευή Ιστοσελίδας για Vallianatos Doors
Κατασκευή Ιστοσελίδας για Vallianatos Doors

Search Engine Optimization

Μετά την ολοκλήρωση σχεδιασμού και υλοποίησης μιας πολύπλευρης ψηφιακής παρουσίασης, προχωρήσαμε στην βελτιστοποίηση του περιεχομένου της και την οργανική της προώθηση. Έτσι καταφέραμε σε διάστημα περίπου 6 μηνών και ξεκινώντας από το μηδέν, να κατατάξουμε την σελίδα ως 1η στην Google και να ξεπεράσουμε κάθε ανταγωνιστή.