ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ PORTFOLIO ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

REAL
COFFEE
BROCHURE &
SIGNS REDESIGN
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ FROM
$49
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ PORTFOLIO ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

BROCHURE DESIGN Επανασχεδιασμός φυλλαδίου Η πατρινή αλυσίδα καφέ Real Coffee μας εμπιστεύθηκε στον επανασχεδιασμό των φυλλαδίων αλλά και των πινακίδων της. Αναλάβαμε την εξ ολοκλήρου καινούργια εικαστική επιμέλεια με ανανεωμένο και πιο απλό ύφος για την προώθηση των προσφορών του καταστήματος στα φυλλάδια, μένοντας ταυτόχρονα κοντά στο ύφος του ήδη υπάρχοντος καταλόγου. Δημιουργήσαμε έτσι λοιπόν, ένα διπλής όψεως flyer black & white στο οποίο οι προσφορές του καταστήματος μπορούν να διακριθούν από όποια όψη και να τοποθετηθεί το φυλλάδιο. Υλοποίηση: Οκτώβριος 2019. Σκοπός: Επανασχεδιασμός φυλλαδίου με παρόμοιο ύφος.

THE PAST THE FUTURE Black & White normal & negative

Σχεδιασμός καταλόγου για πινακίδα Για τον σχεδιασμό των πινακίδων που θα βρίσκονται μέσα στο κατάστημα και θα περιέχουν τον κατάλογο των προϊόντων ακολουθήθηκε παρόμοιος σχεδιασμός με αλλαγές κυρίως στην δομή. Προστέθηκαν νέες πινελιές σε σημεία που αντικατοπτρίζουν το ύφος του brand και επιπλέον το κάνουν να ξεχωρίζει.

Εξωτερική
Πινακίδα
Σχεδιασμός εξωτερικής
πινακίδας για την προώθηση
των προσφορών
GET TICKETS FROM
$49
ELEMENTAL
francoise betrand

Περισσότερα project

keyboard_arrow_up

SITEMAP Αρχική Σχετικά με εμάς Υπηρεσίες Portfolio Επικοινωνία Πολιτική Απορρήτου ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ Κέντρο Πάτρας T. +30 6940 71 78 99 E.info@e-manage.gr Newsletter Για να μαθαίνετε πρώτοι για τις νέες προσφορές μας, εγγραφείτε στο newsletter:
Social Media Copyright © 2020 - e-manage.gr